Advertisement

Gündoğmuş Uçansu Şelalesi : Uçansu Şelalesi Gündoğmuş | Antalya Gezi Rehberi / Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş i̇lçesi kayabükü köyünün altındaki vadi içindedir.

Gündoğmuş Uçansu Şelalesi : Uçansu Şelalesi Gündoğmuş | Antalya Gezi Rehberi / Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş i̇lçesi kayabükü köyünün altındaki vadi içindedir.. Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde toroslar'ın zirvesinde doğan, yaklaşık 50 metre yükseklikten 3 kol üzerinden uygulamalari i̇ndi̇rebi̇li̇rsi̇ni̇z. Uçansu şelalesi, her yıl binlerce turistin üzerinde rafting yaptığı alara çayı'nın kaynağımı oluşturmaktadır. Gündoğmuş ilçesi eskibağ ve kayabükü sınırları içerisinde, toroslar'ın zirveleri geyik ve akdağ'ın eriyen karlarının oluşturduğu uçansu şelalesi , yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülüyor. Ayrıca gündoğmuş köyü ile uçansu şelalesi arasının en az 20 km olduğunun ve şelaleye kadar gidecek aracının bulunmadığının da altını çiziyorlar. Wikiloc premium ile reklamlardan kurtulun →.

Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi. Gündoğmuş şehrinde ucansu selalesi konumuna toplu taşıma. Gündoğmuş, türkiye'deki ucansu selalesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Bölgede bulunan çündere deresinden dolayı çündere şelalesi olarak da anılmaktadır. Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde toroslar'ın zirvesinde doğan, yaklaşık 50 metre yükseklikten 3 kol üzerinden uygulamalari i̇ndi̇rebi̇li̇rsi̇ni̇z.

Uçansu Şelalesi Gündoğmuş | Antalya Gezi Rehberi
Uçansu Şelalesi Gündoğmuş | Antalya Gezi Rehberi from lh3.googleusercontent.com
37 yorum, makale ve 61 resme bakın. Uçansu şelalesi yakınlarında yapılacak şeyler. Yerli turistler kadar yabancı turistlerin de yoğun ilgisini gören şelale, gündoğmuş ilçesi sınırlarındadır ve alara irmağı'na hayat verir. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde, torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçansu şelalesi, 'ormanın içindeki saklı cennet' olarak tanınmaya başlandı. Şelaleye yakın diğer köy ise eskibağ köyü. Ya da gündoğmuş'tan dolana dolana asfalt ama zorlu bir yoldan inilir. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi oldu. Uçansu şelalesi nerede, nasıl gidilir.

Ayrıca gündoğmuş köyü ile uçansu şelalesi arasının en az 20 km olduğunun ve şelaleye kadar gidecek aracının bulunmadığının da altını çiziyorlar.

Yerel halk tarafından, çündere şelalesi, uçansu şelalesi, alara şelalesi gibi isimler ile anılır. Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde toroslar'ın zirvesinden doğan uçansu şelalesi, ormanın içinde adeta saklı bir güzellik oluşturuyor. Gündoğmuş uçansu şelalesi en dikkat çekici özelliği 1992 yılında 1. Uçansu şelalesi, her yıl binlerce turistin üzerinde rafting yaptığı alara çayı'nın kaynağını oluşturmaktadır. Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25, alanya'ya 95 ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktadır. 2.011 beğenme · 7 kişi bunun hakkında konuşuyor. Wikiloc premium ile reklamlardan kurtulun →. Uçansu şelalesi turları ve biletleri. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi oldu. Müthiş bir güzellik antalyada başka hiç bir erde böyle güzellik yok Bölgede bulunan çündere deresinden dolayı çündere şelalesi olarak da anılmaktadır. Gündoğmuş ilçesi eskibağ ve kayabükü sınırları içerisinde, toroslar'ın zirveleri geyik ve akdağ'ın eriyen karlarının oluşturduğu uçansu şelalesi , yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülüyor. Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş i̇lçesi kayabükü köyünün altındaki vadi içindedir.

Uçansu şelalesi, her yıl binlerce turistin üzerinde rafting yaptığı alara çayı'nın kaynağını oluşturmaktadır. Ya da gündoğmuş'tan dolana dolana asfalt ama zorlu bir yoldan inilir. Wikiloc premium ile reklamlardan kurtulun →. Antalya'da çok sayıda bulunan uçansu şelalelerinden bir tanesidir. Şelaleye yakın diğer köy ise eskibağ köyü.

hayat yuvarlaktır: Alara Uçansu Şelalesi
hayat yuvarlaktır: Alara Uçansu Şelalesi from 4.bp.blogspot.com
Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde toroslar'ın zirvesinden doğan uçansu şelalesi, ormanın içinde adeta saklı bir güzellik oluşturuyor. Şelalenin adı toroslardan gelen suların yeşilliklerin üzerinden dökülmesi sebebi ile uçansu şelales i olarak belirlenmiştir. Kayabükü ve eskibağ köylerinin sınırlarında toros dağları'nın. Gündoğmuş uçansu şelalesi en dikkat çekici özelliği 1992 yılında 1. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi oldu. Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25, alanya'ya 95 ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktadır. Antalyanın gündoğmuş ilçesine bağlı bir şelale olan gündoğmuş uçansu şelalesi sizlerle. Bu tur için toplam puanınız.

Uçansu şelalesi, her yıl binlerce turistin üzerinde rafting yaptığı alara çayı'nın kaynağımı oluşturmaktadır.

Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi. O civara başka gidiş yolu da bulunmuyor. Antalya'da çok sayıda bulunan uçansu şelalelerinden bir tanesidir. Derece sit alan ilan edilmesi. Uçansu şelalesi, her yıl binlerce turistin üzerinde rafting yaptığı alara çayı'nın kaynağımı oluşturmaktadır. Şelaleye yakın diğer köy ise eskibağ köyü. Yerli turistler kadar yabancı turistlerin de yoğun ilgisini gören şelale, gündoğmuş ilçesi sınırlarındadır ve alara irmağı'na hayat verir. Antalya uçansu şelalesi, türkiye'nin doğal harikalarından birisidir. Kayabükü ve eskibağ köylerinin sınırlarında toros dağları'nın. Şelalenin adı toroslardan gelen suların yeşilliklerin üzerinden dökülmesi sebebi ile uçansu şelales i olarak belirlenmiştir. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülen uçansu şelalesi, akdağ ve geyik dağlarındaki karların. Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde toroslar'ın zirvesinden doğan uçansu şelalesi, ormanın içinde adeta saklı bir güzellik oluşturuyor. Bu tur için toplam puanınız.

Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde, torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçansu şelalesi, 'ormanın içindeki saklı cennet' olarak tanınmaya başlandı. 37 yorum, makale ve 61 resme bakın. 2.011 beğenme · 7 kişi bunun hakkında konuşuyor. 27 haziran 2019 09:35 199. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi.

Dağın içinden çıkan 'gizemli güzellik' Uçansu Şelalesi | NTV
Dağın içinden çıkan 'gizemli güzellik' Uçansu Şelalesi | NTV from cdn1.ntv.com.tr
O civara başka gidiş yolu da bulunmuyor. Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş i̇lçesi kayabükü köyünün altındaki vadi içindedir. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde, torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçansu şelalesi, 'ormanın içindeki saklı cennet' olarak tanınmaya başlandı. Şelalenin adı toroslardan gelen suların yeşilliklerin üzerinden dökülmesi sebebi ile uçansu şelales i olarak belirlenmiştir. 37 yorum, makale ve 61 resme bakın. Bu tur için toplam puanınız. Gündoğmuş ilçesi eskibağ ve kayabükü sınırları içerisinde, toroslar'ın zirveleri geyik ve akdağ'ın eriyen karlarının oluşturduğu uçansu şelalesi , yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülüyor. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülen uçansu şelalesi, akdağ ve geyik dağlarındaki karların.

Bu yazımızda uçansu şelalesi hakkında bilgi ve uçansu şelalesine nerede?

Antalya uçansu şelalesi, türkiye'nin doğal harikalarından birisidir. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde, torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçansu şelalesi, 'ormanın içindeki saklı cennet' olarak tanınmaya başlandı. Gündoğmuş uçansu şelalesi toros zirvelerinden 2800 metrelik geyik dağı'dan gelen kar suları ile beslenen alara nehrinde, muhteşem bir doğa harikasıdır. Şelaleye yakın diğer köy ise eskibağ köyü. 37 yorum, makale ve 61 resme bakın. Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde toroslar'ın zirvesinden doğan uçansu şelalesi, ormanın içinde adeta saklı bir güzellik oluşturuyor. Ayrıca gündoğmuş köyü ile uçansu şelalesi arasının en az 20 km olduğunun ve şelaleye kadar gidecek aracının bulunmadığının da altını çiziyorlar. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde, torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçansu şelalesi, 'ormanın içindeki saklı cennet' olarak tanınmaya başlandı. Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde toroslar'ın zirvesinde doğan, yaklaşık 50 metre yükseklikten 3 kol üzerinden uygulamalari i̇ndi̇rebi̇li̇rsi̇ni̇z. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi oldu. Gündoğmuş uçansu şelalesi en dikkat çekici özelliği 1992 yılında 1. Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25, alanya'ya 95 ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktadır. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülen uçansu şelalesi, akdağ ve geyik dağlarındaki karların.

Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülen uçansu şelalesi, akdağ ve geyik dağlarındaki karların gündoğmuş. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi.

Posting Komentar

0 Komentar